De Site van Jarno van Hespen

Spelen met vriendinnetjes

28 oktober 2006

Spelen met vriendinnetjes

Categorie: Ziekte Jarno |
Zaterdag 28 oktober 2006: Al gelijk na het opstaan was duidelijk dat Jarno nu niet zo fit was. Dat is dan o.a. al duidelijk te zien aan het lopen . Eenmaal beneden ging hij al gelijk weer op de bank liggen i.p.v. zitten en zei ook dat hij zich niet zo erg lekker voelde . Na een heel hangerig en rustig begin van de ochtend klaarde hij dan uiteindelijk toch weer op .  Zodat we laat in de middag toch nog even met ons viertjes de boeken in de bieb zijn gaan inleveren en ruilen. En na 16:00 uur kwamen zijn vriendinnetjes Amber en Geeske nog een poosje hier spelen . Fabian vermaakte zich met Amber`s zusje Amoa . Na het avondeten zijn de boy`s in bad gegaan . Het is wel dolle pret om elkaar met ziekenhuis spuitjes te “beschieten“  !  Vannacht wordt het geven van voeding weer heel langzaamaan begonnen / opgebouwd, met 250 voeding gemengd met 500 water .
Dit bericht is gepost op zaterdag, 28 oktober 2006 om 00:58 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.