De Site van Jarno van Hespen

Jarno weer naar Rijndam

30 oktober 2006

Jarno weer naar Rijndam

Categorie: Geen categorie |

Maandag 30 oktober 2006: Vanmorgen moest Jarno er vroeg uit, want ik wilde hem nog naar Rijndam brengen vòòr ik naar Den Haag ging. Hier moest ik om 10:15 zijn, maar het lukte dus om hem op tijd in Rijndam te brengen. Ik had in Den Haag een competentie toets, waarbij ik met 202 vragen een soort psychologische toets kreeg. Dit alleen maar om op een cursus te komen waar erg veel mensen naar toe willen, gaat namelijk over VOIP. Jarno ging vandaag “gewoon“ naar school, fysio, ergo, enz. Coby en Fabian kwamen toen hij bezig was met de therapie assistente met het omgooien van kegels met verschillende ballen. Hierna zijn we nog een spelletje gaan doen en nog met Jarno geoefend in de oefenzaal met ballen gooien. Hij moet hierbij 10 keer een tennisbal gooien met zijn rechter hand, dan 10 keer met zijn linker hand, 10 keer met een zware met water gevulde bal en daarna nog 10 keer rollen met een nog grotere, zware bal. Daarna nog een oefening met een drietal rubbermatjes die je van elkaar moet “pikken” en daarna was het tijd om te eten. Coby bleef om Jarno op bed te leggen ( na eerst nog een aantal spelletjes “pesten” ) en ik ging met Fabian naar huis. Zijn voeding werd weer opgebouwd naar 500 sonde voeding + 250 water (op stand 65).

Dit bericht is gepost op maandag, 30 oktober 2006 om 01:04 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.