De Site van Jarno van Hespen

Dinsdag 31 oktober

31 oktober 2006

Dinsdag 31 oktober

Categorie: Geen categorie |

Dinsdag 31 oktober 2006: Ik moest vandaag naar Roosendaal voor cursus en was o.a. daardoor wat later bij Jarno. Jarno had vandaag weer school, fysio, ergo, PM, en houtbewerken gehad. Toen ik bij hem kwam, was hij net bezig met sport, waarbij een aantal kinderen kegels om moesten gooien met een bal die met een soort hockey stick gemept moest worden. Jarno deed het erg goed en liep regelmatig de bal achterna (zonder rollator) en won dus ook met een gedeelde eerste plaats. Coby bleef vandaag thuis met Fabian om hem ook even wat quality time te geven. Zodoende aten we dus apart. Jarno at gezellig wat stukjes vlees mee. Daarna hem op bed gelegd, nadat we natuurlijk weer een spelletje hadden gedaan.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 31 oktober 2006 om 01:05 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.