De Site van Jarno van Hespen

Jarno voor Chemo

1 november 2006

Jarno voor Chemo

Categorie: Geen categorie |

Woensdag 1 november 2006: Om half elf ben ik weer naar Jarno gegaan om hem op te halen voor de oncopoli. Het was weer tijd voor zijn kuur. Dit keer helemaal niet zo lang hoeven te wachten. Natuurlijk wel weer even verdriet bij het inbrengen van de naald, maar was weer gauw over. Kwam ook omdat er gevraagd werd naar onze vakantie van Villa Pardoes volgende week, dat hielp. Toen we de behandel kamer uitkwamen, kwamen we Ivo en zijn ouders nog tegen. Ivo werd vandaag weer opgenomen voor zijn kuur. Daarna Jarno weer terug gebracht naar Rijndam en ik naar mijn werk.`s Middags bij terug komst op Rijndam, waren Coby en Fabian er ook weer, want we gingen weer zwemmen. Dit was weer dolle pret. Daarna nog een gesprek met Selma (maatschappelijk werkster) en was het weer tijd voor het eten. Ik ging daarna met Fabian weer naar huis en Coby ging een spelletje doen met Jarno en lag hem daarna op bed.

 

Dit bericht is gepost op woensdag, 1 november 2006 om 01:08 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.