De Site van Jarno van Hespen

Jarno voor het eerst weer écht naar School

3 november 2006

Jarno voor het eerst weer écht naar School

Categorie: Geen categorie |

Vrijdag 3 november 2006: Jarno moest natuurlijk dit keer wakker gemaakt worden, normaal natuurlijk vroeg wakker, maar nu niet en nu moet het wel, want vandaag voor het eerst écht naar school. Nadat we hem (eindelijk) wakker hadden, lukte het toch om vrij op tijd klaar te zijn voor onze rit naar school. Omdat ik ook vrij had genomen, konden we met z’n allen naar school. Deze eerste keer even met de auto, zodat we zeker niet te laat waren. We werden hartelijk ontvangen en Jarno werd door verschillende kinderen naar zijn plekje gewezen, zijn tafeltje hadden ze mooi versierd met slingers. Een ander liet hem gelijk zijn schriftje zien, zijn potlood, enz. Jarno liet het rustig over zich heen komen. Wij moesten hem even later alleen laten, want we hadden Fabian die óók naar school gebracht moet worden. Hij zit in de dependance. Natuurlijk niet nadat we juf Judith nog even op het hart gedrukt hebben ons te bellen als Jarno het niet meer aan zou kunnen . Natuurlijk werden we juist deze ochtend een paar keer gebeld, maar gelukkig niet door school. Toen we Jarno ( en Fabian ) dan ook om 11:45, nu lopend, op gingen halen, ging het nog steeds heel goed met hem. Helemaal niet uitgeput of zo, nee hoor, hij had het gewoon helemaal goed naar zijn zin gehad. Juffrouw Judith leek aardig tevreden over zijn schoolprestaties na de lessen die hij gehad heeft in Rijndam. Jarno kreeg de slingers en papieren bloemen mee naar huis en toen moesten we toch snel gaan eten, want Fabian moest vanmiddag wel gewoon naar school. Het lopen van school naar huis, is nog wel erg wennen. Fabian is beslist geen snelle doorstapper (nog ) . En Coby is ook erg gewend om dat heen en weer brengen en halen bijna altijd met de fiets te doen. Het kan wel met de auto, maar dan is het weer vele malen per dag tilwerk in/uit de auto van de rolstoel. Ook vanmiddag stortte Jarno niet van vermoeidheid in door de wat nieuwe, andere, ochtend. Gewoon lekker gespeeld. `s Avonds is Coby nog even gaan winkelen in Hoogvliet . (`s Morgens haar kledingkast opgeruimd en dus weer plaats gemaakt voor ……. )

Dit bericht is gepost op vrijdag, 3 november 2006 om 01:10 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.