De Site van Jarno van Hespen

Damian blijven eten

4 november 2006

Damian blijven eten

Categorie: Geen categorie |

Zaterdag 4 november 2006: Vanmorgen met de jongens nog even naar de Trekpleister gegaan, want we wilden houten bouw figuurtjes hebben. Helaas dus niet gelukt, natuurlijk uitverkocht. Dus zonder iets weer terug naar huis en eerst gegeten. Daarna werd Damian gebracht, want die wilde spelen met Jarno. Zodoende konden zijn ouders ook even rustig gaan shoppen voor hun nieuwe huis. Coby ging nog even boodschappen doen en kwam toen toch nog terug met houten bouw figuren. Een vliegtuig voor Fabian (wat een verrassing) en dino’s voor Damian en Jarno. Jarno begon wel enthousiast met eerst het nummeren van de véle onderdeeltjes op de bouwplaat . Het knutselpakketje viel wél in de smaak, maar was toch nog wel vrij moeilijk, dus resultaat was dat ik dino’s en een vliegtuig aan het maken was en de jongens achter de computer kropen. Hoezo eerlijk verdeeld. Damian vond het hier toch wel heel erg leuk, dus toen zijn vader hem op kwam halen, kon die weer zonder zijn zoon naar huis. Damian bleef mee eten, patat met kip kluifjes, dus dan wil het wel hè. Wij aten burritos, dus dat was niets voor de jongens. Na het eten kwamen Marleen en Marcel hun zoon weer ophalen, maar net daarvoor viel Jarno met infuusstandaard en al, dus ze kwamen even in de rommel. Jarno nog een beetje ontdaan van zijn val en op de vloer een grote plas sonde voeding. Toch bleven ze wel voor een bakkie koffie, ze zijn natuurlijk wel meer gewend nu met hun nieuwe woning in de verbouwing. Daarna de jongens naar bed gebracht.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 4 november 2006 om 01:10 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.