De Site van Jarno van Hespen

Dokter Schuurs op bezoek

5 november 2006

Dokter Schuurs op bezoek

Categorie: Geen categorie |
Zondag 5 november 2006: Vandaag kwamen Peter, Esmée en Myrthe om 10:30, want ze hadden nog een cadeautje voor Fabian zijn verjaardag. Door de omstandigheden bij hen thuis was dit er (natuurlijk) nog niet van gekomen. Helaas ging Fabian even héél dwars doen, dus het duurde vrij lang voor zijn kado`s  ; een mooie vliegtuig pyjama en dito dekbed overtrek  waren uitgepakt.  De kinderen natuurlijk spelletjes gedaan en gekleurd. Omdat ze toch pas 15:00 in het Erasmus MC bij Sandra mochten, zijn ze mee blijven eten met een tosti. Dat ging er wel in. We vonden het fijn en gezellig, maar we misten toch Sandra wel hoor . Daarna nog de dino van Jarno (dit keer met zijn hulp) in elkaar gezet en hij is hem daarna gaan schilderen. Nog niet helemaal af, maar het begint er al op te lijken. Na een lekkere maaltijd (stoofvlees, stoofperen en patat), kwam onze huisarts, dr. Schuurs nog even langs. Hij wilde Jarno wel weer eens zien ( na lange tussentijd ) en kijken hoeveel hij al vooruit was gegaan. De vorige keer schoof Jarno nog met zijn billen over de vloer en sprak nog niet  Hij was dus best verrast .  Ook heeft hij de jongens gelijk hun griepprik gegeven, dus hopelijk iets minder kans dat ze de griep krijgen. Daarna de jongens naar bed gebracht.
Dit bericht is gepost op zondag, 5 november 2006 om 01:11 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.