De Site van Jarno van Hespen

Jarno weer naar school in Spijkenisse

6 november 2006

Jarno weer naar school in Spijkenisse

Categorie: Geen categorie |
Maandag 6 november 2006: Vanmorgen dus zijn 2e Paus Johannes groep 4 school "dag". Wederom werd hij niet uit zichzelf wakker. Vervelend. Ik had besloten maar wat later te beginnen met werken bij KPN ("normaal" breng ik hem anders op maandag morgen terug naar Rijndam en begin ik ook niet vroeg). Zodoende liepen we met z’n viertjes rond 8:20 naar school. Ondanks dat we hem wakker hadden moeten "schudden" had hij er wel veel zin in hoor. Nadat ook Fabian in zijn groep 1 gebracht was, ging ik snel naar de metro en Coby ging thuis aan de slag. Om 11:45 ging het weer andersom, eerst Fabian halen en dan door naar het hoofd gebouw. Coby is nog even naar binnen gegaan om te vragen aan Juf Judith hoe het deze keer gegaan was. Wederom goed dus. Hij was ook mee gegaan naar de gym, wel blootsvoets (dus zonder zijn schoenen en spalken, zijn gymschoenen staan namelijk nog in Rijndam, oeps), maar er was o.a. wandel tikkertje gedaan en het was leuk geweest. Behalve dan dat er 2 keer een bal tegen zijn gezicht/neus was gekomen. ‘s Middags is hij gewoon thuis gebleven. We maken het niet in eens tè gek, ook al gaat het wel goed. Wel kwam er vanmiddag nog iemand (op zijn verzoek) bij hem spelen. Het werd Robin van Deursen. Leuk voor hem. Fabian is nog een poosje bij Nick gaan spelen. En toen kon Coby op een gewoon tijdstip gaan koken en kon het gewoon gelijk op onze boorden worden geschept! En konden Coby en ik samen de afwas doen (dat laatste vond ik toch iets minder).
Dit bericht is gepost op maandag, 6 november 2006 om 23:45 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.