Jarno door Coby naar Rijndam gebracht

Dinsdag 7 november 2006: Vanmorgen zaten de thuiszaken er voor Jarno dus weer op. Ik moest om 9 uur in Roosendaal zijn voor het vervolg van de cursus. Dus… nadat Coby Fabian naar school had gebracht, is zij Jarno naar Rijndam gaan brengen. Overigens, ook nu was hij nog diep in slaap en moest er heel wat gebeuren om hem wakker te krijgen. Even na half tien waren ze op de afdeling. Na even overdragen aan de verpleegkundige, zijn ze naar de huiskamer gegaan. Korte tijd later kwam Rebecca (de fysiotherapeute) hem afhalen om te oefenen.  Coby is hier bij blijven kijken, maar moest daarna toch echt terug naar Spijkenisse. Ze moest natuurlijk wel weer op tijd terug zijn om Fabian op te halen van school. En zo was de ochtend dus heel gauw om. Na school kwam bij Fabian nog zijn vriendje Thomas spelen. Ik kon vandaag niet op de "gewone" tijd bij hem zijn (vanwege de cursus), maar hij had toch nog sporten, dus dat gaf wel afleiding. Toen ik aan kwam om 17:00 uur liep hij net op de gang, want hij was op zoek naar iemand van de verpleging om zijn oefeningen mee te gaan doen. Hoezo: gedisciplineerd ?!! Daarna was het al gauw tijd voor het eten. Toen we klaar waren natuurlijk nog even bellen met Coby en Fabian die thuis waren. Coby hoorde een heel vermoeid stemmetje en dat werd ook even later door mij bevestigd. Hij was weer helemaal "op" voor vandaag. Dus niet meer zo lang gebleven.

Laat een reactie achter