Pony rijden en naar het pannenkoekenhuis

Dinsdag 14 november 2006: Om 5:30 uur waren we weer uit de veren. Het was weer spugen geblazen. We hadden nu echter wel geluk, want hij had net op tijd zijn bakje weten te pakken en het zelf keurig opgevangen. Het was wel weer een flinke plons die er uit was gekomen. Dat zet weer geen zoden aan de dijk. Drie kwartier later riep hij ons nogmaals, want hij zou nu niet meer zo moe zijn en er wel uit willen!!!! Daar stemden we natuurlijk niet mee in! Om 8:30 ging de deurbel, het was jongentje Jan, die vroeg of Fabian kwam spelen. Maar Fabian wilde toch eerst wel zijn pyama uit hoor. Om 10:00 hadden we gezamenlijk ontbijt, hier hadden we ons dus onder andere voor opgegeven, in de centrale ruimte, verzorgd door medewerksters van Villa Pardoes. Broodjes, eierkoeken, suikerbrood, eieren, kaas, vleeswaren, zoet, enz, enz.

Gezellig en lekker. Behalve voor Jarno dan. Die zijn maag zit dan nog vol van de nachtelijke voeding en heeft zeker op zo’n tijdstip nog nergens trek in. Hij zat er dan ook erg sip en verloren bij en mocht van ons na korte tijd wel van tafel. Na dit ontbijt heeft Coby nog een poos zitten keuvelen met wat andere moeders. De kinderen mochten allemaal nog een videoband komen uitzoeken (ook hier willen ze er af omdat ze over gaan op DVD). Maar toch weer een aardig gebaar. Rest van de middag was het spelen, kleuren, computeren. Tot een uur of kwart over vier, want toen konden ze gaan pony rijden om 16:30 in een manege hier niet ver vandaan. De jongens mochten op een hele lieve pony, Cindy, van 18 jaar. Beiden vonden het wel leuk, maar waren zo onder de indruk dat er geen lachje af kon op hun gezichtje. Wel een ruiter diploma en een sleutelhanger met stijgbeugel rijker.

Hierna zijn we afgereisd naar Tilburg. We hadden namelijk gereserveerd bij “de Pannenkoekenbakker”. Geselecteerd uit het aanbod van eetgelegenheden die in de info map staan. Met wat reductie. We kozen allemaal voor een hartige pannenkoek. Uiteraard ging niet de hele pannenkoek op, behalve bij mij.


De jongens kregen daar 10 plastic muntjes, die ze na het eten in konden wisselen voor een cadeautje. Het kan niet op zou je gaan zeggen. Jarno koos een piraten setje en een zacht balletje met een gezichtje erop. Fabian koos een Dip & Dap vriendenboekje en een olifanten knuffel. Op de heen reis hadden we best wel even moeite gehad om het te vinden (vooral door een omleiding in de stad), maar terug ging het stukken vlotter. En zo dus weer een vakantie dag om.

Laat een reactie achter