Weer naar huis.

Vrijdag 17 november 2006: Vandaag niet lang uitslapen, want om 10:00 uur moeten we er uit wezen. De appartementen moeten weer schoongemaakt worden voor de nieuwe gasten die om 15:00 komen. Het lukte ons wel om op tijd klaar te zijn. Daarna nog afscheid nemen van iedereen en e-mail adressen uitwisselen. Bij afscheid van Judith (staflid Villa Pardoes) kregen we nog een tasje met speel dingetjes mee en een doos die pas in de auto mocht worden uitgepakt. Daarna nog een laatste blik op Villa Pardoes en was deze vakantie nu al weer voorbij.


Heel snel gegaan, maar heerlijk genoten. Het was echter nog niet helemaal voorbij, want we wilden nog even naar een reptielen huis, De Oliemeulen , in Tilburg. Helaas kregen we hier geen korting meer voor, want die aanbieding liep tot gisteren, maar we wilden het toch niet missen. Intussen hadden de jongens de doos die we gekregen hadden, al open gemaakt. Het was een Pardoes pop, met een kaartje erbij waarop stond dat dit een tastbare herinnering was aan deze vakantie. In het reptielen huis zagen we dus verschillende reptielen (logisch voor een reptielen huis), krokodil, aapjes, spinnen, slangen, gier, flamingo’s, enz. Toen we nog maar net binnen waren, startte er een show waarbij we dus ook een slang om onze nek kregen!!

 

Vrijwillig, maar toch. Bij sommige werd de snuit van de slang nog tegen onze neus gedrukt, alsof hij een kusje gaf. Bwah…. maar wel apart. En het kon nog erger, want even later kregen we een vogelspin op onze handen!!!! Zelfs bij Coby!!! Een hele aparte ervaring. Gelukkig was het een heel rustige spin, die netjes bleef zitten en het duurde maar heel even, maar toch.

 

Daarna begonnen aan de terug reis naar Spijkenisse. Daar moesten er weer gewone dingen gebeuren, auto leeg maken, tassen uitpakken, wassen, eten, enz. Nog een telefoontje gemaakt naar iemand die betrokken is met de Sint intocht op de pakjesboot. Het kon dus echt geen doorgang vinden. We vinden dat nog steeds erg jammer . Had immers vást een bijzondere dag geweest en zeer waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat Jarno in die man met de baard gelooft ?! Ook hadden we zijn vriendje Damian mogen meenemen , dus dat viel ook in het water. Daarna nog even onderuit op de bank en nog even terug denken aan deze bijzondere vakantie.

Laat een reactie achter