Sinterklaas is langsgeweest!

Zondag 19 november 2006: Ook vanochtend rustig aan gedaan. De jongens al snel hun schoen bekeken natuurlijk. Er zaten wat chocolaatjes in en een Sinterklaas kalender met chocola. Voor Fabian was het echter heel moeilijk om deze pas vanaf 21 november te gaan openen. Anders kloppen de luikjes natuurlijk niet meer en Sinterklaas komt toch écht pas op 5 december en niet eerder. We kwamen er ook nog even achter, dat Jarno morgen niet naar zijn school in Spijkenisse gaat, maar naar Rijndam. We hadden automatisch aangenomen maandag en vrijdag naar school in Spijkenisse, maar dus niet deze maandag. Waarom weten we niet helemaal meer, maar zal wel een reden hebben. ’s Middags is Jarno bij Geeske gaan spelen, Fabian is gaan verven, eerst een verrekijker van wc rolletjes en daarna zijn houten vliegtuig, waar hij de vorige keer al mee begonnen is. Jarno werd na het spelen bij Geeske nog thuis gebracht ook. Daarna zijn de jongens een DVD’tje gaan kijken en wij het eten gaan klaar maken. Na het eten moesten de Sinterklaas lijstjes nog wat aangevuld worden, want ze hadden nog wat (hele dure) cadeaus gezien in de speelgoedzaak blaadjes. Hierna nogbadderen en daarna naar bed.

Laat een reactie achter