muziek therapie

Donderdag 23 november 2006: Ook vandaag moest Ron weer naar cursus, maar zou als het goed is, vandaag bij uitzondering wel eerder klaar zijn . Dus kon Jarno gelukkig op halen. Dat lukte ook goed, want om 15:50 kwam Ron binnen lopen te Rijndam. Hier bleek dat Jarno tussen de middag nadat hij zijn medicijnen kreeg, had moeten overgeven . Het was wel niet veel, maar toch. Om 16:15 uur kreeg hij tóch weer muziek therapie. We hadden gisteren nog wel navraag hierover gedaan, omdat de muziektherapeute een paar weken geleden toch afscheid van hem en ons had genomen! Was het een foute inplanting ? Maar de verpleegkundigen konden er geen antwoord op geven! Maar vandaag bleek dus dat Inger speciaal voor hem naar Rijndam komt op dónderdag, omdat Jarno nu op vrijdag, wat haar normale werkdag hier is, tegenwoordig op school in Spijkenisse zit. Ze wilde toch afmaken waar ze mee begonnen was en ook omdat het zo goed en nuttig is voor Jarno. Tóch vreemd dat dit dan niet even (vooraf ) aan ons wordt doorgegeven hoor. Dit keer veel Sinterklaas liedjes gezongen. Ron moest rustig op hem wachten in de huiskamer en zat toen maar mee te kijken met een spel van Pokémon welke door Nicky en haar moeder werden gespeeld. Toen Jarno terug kwam van muziek therapie had hij eigenlijk ook nog wel mee willen doen met dit spel, maar dat kon niet, want we gingen naar huis. Dus om 17:10 gingen we richting de metro, maar daar was het zo druk dat we de eerste metro moesten laten gaan. De volgende kwam gelukkig al na 3 minuten en daar konden we wel gemakkelijk in. Toen we thuis kwamen om 18:00 uur ( Fabian had al vele malen gevraagd waar Jarno nou toch bleef ! ), konden we gelijk aan tafel aan schuiven. Coby had de spinazie maaltijd met een gehakt cordon blue al klaar staan. Lekker gegeten. ( Jarno een béétje vlees en een béétje ei ) Daarna zijn de jongens nog wat gaan kleuren aan een Cars kleurplaat. Daar is nog wat mee te winnen ook, dus dat maakt het nog leuker. Af maken kon nog niet, want het was al weer bedtijd, dus dat moet de volgende keer dan maar gebeuren.

Laat een reactie achter