26 november 2006

Op visite

Categorie: Geen categorie |
Zondag 26 november: Ook voor vandaag hadden we wat op het programma . We gingen naar mama`s vriendin ; Janneke (en haar man en zoon ) in Brielle. Vincent is vrijdag jarig en krijgt van hen een t.v. op zijn kamer. Dus…..hulp van Ron , om de bekabeling van beneden naar boven aan te leggen , was van harte welkom. En als afsluiting natuurlijk ook de wandsteun en de t.v. bevestigd . Tussendoor kregen we ook van allerlei lekkers voorgeschoteld en de kinderen vermaakten zich prima met zijn drietjes.Coby kreeg van Janneke ook een portie eigengemaakte erwtensoep mee ( ik ben nl. de enige hier in huis die dat lust ) . Lekker hoor. Toen we thuis kwamen kon er ook hier "gebuisd" worden , want op Jetix was het Feest van Sinterklaas gestart .Veel honger hadden we ook niet meer , dus lekker makkelijk voor brood gekozen . Iedereen was wel wat moe na dit bezette weeekend.
Dit bericht is gepost op zondag, 26 november 2006 om 02:39 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.