De Site van Jarno van Hespen

Bij Damian spelen

18 december 2006

Bij Damian spelen

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 18 december 2006: Vandaag was het voor beiden: naar school. Hij werd uitgenodigd om ‘s middags na schooltijd bij Damian thuis te komen spelen! Nou, dat vond hij echt een top plan. Lief hoor van Marleen en Damian. Het was ook heel goed gegaan vertelde ze toen hij ook nog werd thuisgebracht door hen. Heerlijk samen gespeeld. Is ook zo belangrijk voor hem, dat het een beetje als vanouds wordt. Dat doet hem goed. Vanavond smulde hij een beetje mee van de visstick.

Dit bericht is gepost op maandag, 18 december 2006 om 00:11 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.