Thee drinken bij Familie Noordermeer

Dinsdag 30 januari 2007: Ron moest al heel vroeg beginnen. Hij moest om 6:00 in de centrale in Portugal starten. Dat levert dan wel wat extra tijd op om op te nemen voor bijvoorbeeld morgen. Afgelopen weekend kreeg Jarno een uitnodiging om vanmiddag naar school bij Amy te komen spelen. Coby (en Fabian) mochten ook meekomen voor een bakkie en een kletspraatje. Nu werd Coby vanmorgen weer gebeld dat die meneer van gisteren vanmiddag opnieuw wilde komen, maar nu dan wel met een goede maat stoel. Dus na rijp beraad en wikken en wegen deze toch maar door laten gaan. Des te eerder heeft hij die stoel op school. Marinka (de mama van Amy en Louana) nam Fabian van school alvast mee en Coby en Jarno gingen dus eerst nog naar huis. Hij was keurig op tijd en inderdaad nu met de juiste maat stoel. Nog wat maten opgenomen van zijn benen en dergelijke en dan wordt er één (met róde bekleding) besteld of er wordt er één geleverd uit de depot. Zou met een aantal weken in orde moeten komen. We zijn benieuwd. Tegen 16:00 uur waren ze bij Amy (en familie), dus dat viel nog mee. Zo hadden ze toch nog tijd genoeg om te spelen.

Laat een reactie achter