Stoere Jarno

Woensdag 31 januari 2007: Tussen 6:00 en 6:30 was hij weer aan het overgeven. Helaas weer een flinke hoeveelheid eruit. Later gaat het dan wel weer en hij is weer gewoon naar school gegaan. Op woensdag gaan ze onder andere gymmen in de sportschool. Toen de jongens uit school kwamen had Coby een stapeltje pannenkoeken gebakken. Hij heeft er weer wat van meegegeten. Een halve en die moest met drie verschillende dingen belegd worden maar zo leek het gelijk meer. Maar wel leuk dat hij ook at, want bijna alle middagen wil hij nog helemaal niks eten en zit dan op de bank terwijl Coby en Fabian aan het eten zijn. Om 14:45 zijn we weer naar Rotterdam gereden. Ron was er ook bij, die had wat verlof opgenomen. Er was verder niemand meer op de Onco-poli (zelfs geen verpleegkundigen te zien!). Er was dus net een koffie en theepauze, maar na verloop van tijd werden we toch opgehaald voor zijn Vincristine prik. Hij onderging het wederom heel dapper en stoer, net als vorige week. Uit het troost mandje koos hij voor een Thunderbirds kleurboek. En dit was dan weer even de laatste prik. Nu gaan de drie woensdagen Chemo-af weer in. Lekkerrrr. En dan mag hij weer beginnen op Coby’s verjaardag! Na het verlaten van het Sophia zijn we nog eventjes de stad ingegaan. Eventjes neuzen bij V&D en zo. En om 18:00 uur thuis en toen hadden we niet zoveel zin om nog aardappelen, vlees en groenten te gaan bereiden en is Ron naar de patatzaak gereden.

Laat een reactie achter