De dinosaurussen expositie

Zondag 4 februari 2007: Wat al een hele tijd in de planning stond, nu eindelijk gaan doen. Naar de dinosaurussen expositie in de kunsthal in Rotterdam. Al vele malen waren we er langs gelopen als we met Jarno vanaf Rijndam naar Sofia liepen. Nu dus eindelijk naar binnen gegaan. Ook Damian en zijn ouders wilden hier naar toe, dus om 13:00 uur zijn we met z’n allen met de metro op weg gegaan. De kortingsbon uit het AD., die we via de buren hadden bemachtigd, bleek inmiddels al niet meer geldig. Jammer! Er waren wel 10 levensechte, bewegende dinosaurussen te zien. Sommige ook met oer geluiden. Die hele grote vond Fabian wel erg spannend (een beetje eng dus). Maar aan het eind was ook een hele grote zandbak, waar de kinderen als een ware paleontoloog aan de slag konden met een kwast om een soort van fossielen bloot te leggen. Nou, dát vond Fabian super leuk! Bij binnenkomst kregen de kinderen een Dino paspoort met vragen en wetenswaardigheden. De antwoorden moesten dan bedacht en opgezocht worden. Nou, dat vond Jarno wel heel boeiend en ging dáár dus mee aan de slag. Het was dus wel een geslaagde middag. We waren tegen 16:45 uur weer thuis. En toen we lekker wat zaten te drinken met z’n allen, besloten we om eten bij de Chinees te halen. Dat werd dus een lekkere en gezellige afsluiting. Zodoende kwamen de jongens wel later op bed te liggen wat met de maandag (schooldag) mogelijk wel nadelige gevolgen kan hebben, met name voor Jarno dan? Maar ja, wij en de jongens kunnen wel terugkijken op iets leuks hoor!

Laat een reactie achter