Weeralarm

Donderdag 8 februari 2007: Eerst Jarno naar school gebracht en om 9:30 uur zat Fabian weer bij de logopediste. Gelukkig voelt hij zich er erg goed op zijn gemak en kletste er lekker op los zodat zij een goede inschatting kan maken van hoe en wat. Vandaag was er een Weeralarm gegeven in verband met verwachte  (gróte ) sneeuwval. Toen Fabian klaar was met logopedie vielen de eerste witte vlokken hoor. Dat vond hij, evenals vele kinderen, natuurlijk geweldig. Helaas moest hij toch gewoon naar school. Ron werd bij KPN ook naar huis gestuurd vanwege het Weeralarm. In verband met mogelijke vervoersproblemen mocht iedereen thuis gaan werken. Zodoende was hij om 12:45 thuis. Toen natuurlijk wel even van de gelegenheid gebruik gemaakt , namelijk sámen de jongens naar school gebracht !  Zo kon de één met papa naar het hoofdgebouw en de ander met mama naar de dependance .  Dat was wel even heerlijk zo .  Na school moesten er natuurlijk even wat sneeuwballen gegooid worden . Ook buurman Frank die langskwam moest het natuurlijk ontgelden. Toen Jarno het te koud kreeg zijn we binnen de warmte weer op gaan zoeken. Fabian bleef nog even buiten spelen met Nick. Even later belde (klasgenootje) Sandra Kleingeld op of ze met Jarno mocht komen spelen. Natuurlijk mocht dat. Ze nam ook nog het spel Galgje mee dat ze samen met Jarno heeft gespeeld. Nadat ook Nick en Fabian het te koud kregen zijn die ook nog binnen komen spelen. De sneeuw was intussen alweer aan het smelten, dus te weinig tijd gehad een sneeuwpop te maken en of dat dit jaar nog komt….??

Laat een reactie achter