Babette en Thomas hier spelen

Donderdag 15 februari 2007: Coby bracht vanmorgen eerst alleen Jarno naar school. Nou ja, Fabian moet wel mee, mag natuurlijk niet alleen thuis blijven dan. Hij moest namelijk om 9:30 weer naar logopedie. Voordat Coby en Fabian daar naar toe gingen, arriveerde Janneke. Zij kwam ons weer tegemoet in het huishoudelijk werk. Nu nog éxtra fijn, namelijk in verband met het plotsklaps op vakantie gaan. Vanmiddag moest Coby zodoende ook de bieb boeken nog gaan terug brengen én voor Jarno een nieuwe zwembroek gaan zoeken en kopen. Zijn vorige is helemaal versleten in Rijndam. Kortom, druk, druk, druk. Om kwart over drie, na schooltijd mocht hij bij zijn klasgenootje Babette spelen en Fabian mocht vriendje Thomas mee nemen. Terwijl zij speelden ging Coby starten met de vakantie benodigdheden pakken. Ron was vandaag in Utrecht, hij moest namelijk nog twee (in december ) gemiste cursusdagen inhalen en was om 18.30 uur thuis . Zodoende met z’n allen later gegeten als gebruikelijk, maar omdat de jongens vanaf morgen al vakantie hebben, was dat nu niet zo erg.

Laat een reactie achter