Weer was!

Vrijdag 16 februari 2007: In de vroege morgen was het wéér mis met Jarno, wel weer nadat hij naar de wc was geweest voor een grote boodschap en toen hij net terug was in bed, kwam er weer voeding terug. Ron stond hem terzijde. Voordat Ron naar zijn werk (cursus in Utrecht) ging, heeft Coby hem niet meer gesproken, maar ze had wel weer de nare geluiden gehoord en later het gebruikte bekkentje zien staan. Coby kon vanmorgen niet zo best op gang komen en toen ging om tien uur de deurbel. Het was Desiree die “zomaar” even koffie kwam drinken. Coby had de jongens nog niet eens uit de pyjama ! Oeps ! Maar ze kwam én een fijne vakantie wensen én Coby even verwennen met een gevulde stoffen beautycase én …… wat lieve, steunende, begripvolle praat omtrent Jarno en onze zorgen, van nu al één jaar lang, enzovoort. Hartverwarmend ! Nadat zij (en Sil) weer weg waren begon de telefoon bijna onophoudelijk te gaan. En zo draaide deze ochtend wel, en het klaar leggen en inpakken stagneerde behoorlijk. Laat in de ochtend sprak ze ook nog met Ron en hoorde dat Jarno niet alleen in het bekkentje had gespuugd! Bleek dus dat zijn dekbed en beddengoed ook vuil geworden waren . Wederom: oeps! Dat betekende dus nog extra was zo kort voor vertrek . Vanmiddag moest Coby ook nog met Jarno naar het Rijndam. Vanwege een zogeheten terugkom afspraak met de revalidatie arts; dokter A. ter Steeg. Is gebruikelijk na …… weken ontslag. Ze moesten er om 13:30 uur zijn. Fabian hoefde niet mee, Coby had gevraagd of hij bij Amanda (en kids) mocht dan. Wel zo fijn, óók voor Fabian . Coby kon wel gelijk de kleinere rollator terug inleveren. Dokter ter Steeg vroeg Jarno (en Coby) hoe het nu met hem ging en beoordeelde ook nog even de spierkracht in zijn voeten en benen. Er werd afgesproken om geruime tijd na beëindiging van de chemotherapie weer bij haar terug te komen (ergens in juni). Aansluitend op de afspraak bij haar was hij ook nog bij de muziek therapeute Inger ingepland, omdat zijn, deels zelf verzonnen en gecomponeerde, bandje nog afgemaakt moest worden. Een grappig liedje, een liedje over het prikken en een liedje over zitten in een zilvergrijze Porsche. Dit allemaal om zijn emoties een plekje te geven. Echter …… de muziek therapeute was er (nog) niet! Een tijd zitten wachten in de huiskamer, waar ze wel zo af en toe een oude bekende zagen en spraken, maar het wachten duurde en duurde …… totdat tegen 15:00 uur dan toch Inger kwam. Bleek dat zij verzuimd had op haar planning te kijken ! Lekker slim ! En Coby zat natuurlijk toch al op hete kolen gezien de inpak drukte die nog op haar wachtte. Pffff…… Uiteindelijk waren ze dus pas circa 17:00 uur weer thuis. Fabian eerst weer opgehaald bij Amanda . Die had natuurlijk wel weer een fijne middag gehad ( binnen en buiten ) bij en met Nick. Ron kwam om 18:30 uur thuis vanuit Utrecht. Na het eten van pizza en de jongens op bed leggen zijn we dus hard(er) aan de slag gegaan met de spullen inpakken en dergelijke. Het is wel héél erg last-minute hoor !

Laat een reactie achter