“Lekker” zwemmen

Maandag 19 februari 2007: Vanochtend begonnen met naar het parkwinkeltje te gaan. Natuurlijk wel eerst gewassen en aangekleed hoor. Jarno was dit keer wel wakker gemaakt door Fabian met de vraag hoe laat het was en of hij er al uit mocht. Jarno wilde eigenlijk nog slapen en was boos op Fabian. Na het aankleden heeft Jarno weer zes hapjes witte boterham op met de feesthagelslag. De boslucht doet hem zeker wel érg goed ? Of is het omdat hij in zijn derde rustweek zit ? Oh ja, we waren inmiddels in het winkeltje, daar lukte het de jongens ons weer een cadeautje “af te troggelen”. Jarno een spel van Snappie de kleine krokodil en Fabian een opblaasbaar vliegtuig voor in het zwembad. Toen hebben wij ons zelf maar getrakteerd op een halve vlaai. Tussen de middag weer zes hapjes brood, dus een mooie ondergrond om te gaan zwemmen. Dat zijn we dan ook maar gaan doen. Er zijn twee baden, één rechthoekig en een kinderbad(je) met een mini glijbaantje. Echt warm was het water echter niet, dus (onder andere) Coby kreeg het al gauw heel koud en zat even later met een grote badhanddoek bij en tegen de verwarming met warme koffie . De jongens bleven natuurlijk wel doorgaan. Ze wilden een tijdje later zelfs nog een ijsje. Wij hielden het maar lekker bij warme koffie. Dat was beter. Nadat we hier uit gegaan zijn, zijn we nog naar Arcen gegaan om nog wat (vergeten te kopen ) vla te halen bij de supermarkt. Helaas, hij was al dicht. Carnaval. Daarom maar verder naar het volgende dorp……. dícht, álles dícht. In uiterste “wanhoop” dan maar naar Venlo, naar die grote C1000, die zal toch wel open zijn? Helaas, óók dícht. Die stomme carnaval hier !! Dus veel later én zònder vla weer terug naar “Klein Vink”. Daar hadden we hamlappen, die had Coby al van te voren gebraden en laten sudderen Máár …. hadden geen zin meer om nu nog aardappelen te gaan koken , dus daarom gingen Ron en de jongens tegen 19:00 uur naar de patatzaak op het park en je zal het niet geloven …… óók dicht ! Wegens ziekte om 19:00 uur gesloten ! Ja dat zal wel, zeker ook naar het carnaval ( geweest en nu een k…… !) Nu zaten we wel met gaar vlees en geen aardappelen of patat. We zijn daarom maar even in het naastgelegen restaurant gaan vragen waar we nog meer patat konden halen ? We hadden maar drie porties nodig . We konden wel patat krijgen, maar moesten dan wel aldáár gaan zitten en dat was nou net nìet de bedoeling. Bovendien zat Coby in het huisje te wachten en te wachten en dacht al van alles ….. Uiteindelijk, nadat een tweede er bij kwam, kregen we de patat van het restaurant. Dus na enige tijd gingen we vijf euro armer, maar mét patat naar ons huisje. Het smaakt wel extra lekker zo laat. Ook dit keer was het in de jongens slaapkamer direct stil toen ze op bed lagen.

Laat een reactie achter