Dagje Lommerbergen

Woensdag 21 februari 2007: Vandaag niet zo heel lang uitgeslapen, want we zouden naar Astrid, Peter en Laura gaan. Zij zijn óók op vakantie en zitten in een huisje van Landal; de Lommerbergen in Reuver. Zo`n 30 km verderop. Dus wij gaan daar even een dagje op visite. Om 10:45 waren we daar om gelijk een groot stuk Limburgse vlaai te krijgen. Jarno en Laura (en Fabian af en toe) gingen al snel een spelletje spelen. Toen onze buiken gevuld waren zijn we naar de CactusWereld gegaan. De Cactustuin was leuk om te zien, niet zo heel groot en met een lijstje met vragen erbij zodat de kinderen iets langer geïnteresseerd bleven. Bij terugkomst op het park zijn we naar een speeltuintje en een kinderboerderijtje gegaan. Fabian had echter even een klein ongelukje en kreeg zodoende een bruine broek met roze sokken van Laura aan. Hierna gingen we naar de plaza waar een voorstelling begon van Puk en Pelle. Vooral Jarno en Laura vonden het wel leuk. Al was het wel moeilijk om voor hen nog een goed plaatsje te vinden . Énórm druk daar zeg ! Fabian vond een speelhal veel leuker. Na de show gingen de kinderen nog even in een indoor speeltuin, terwijl wij aan een tafeltje nog een biertje e.d. namen. Na nog even gezellig napraten in hun huisje zijn wij een pannenkoekenhuis gaan opzoeken. Astrid, Peter en Laura hadden namelijk al gereserveerd bij de Argentijn in de Plaza van de Lommerbergen. Daar moet je ruim van tevoren reserveren, want het is daar wel “iets” drukker dan bij ons op Klein Vink. Wij gingen dus met het pontje, overvaren, naar Kessel, waar een pannenkoekenhuis zou zijn. Nou die was er ook. Je moest wel helemaal er achter parkeren, met Jarno aan de hand naar de voorkant gelopen , alwaar we toen zagen dat het gesloten was ! Óók weer (nog ) vanwege de c…………. Sh…, dus weer terug naar de auto, maar dat was toch nog vrij ver lopen, en toen begon het ook nog kéihard te regenen en te hagelen. Dus we waren zeik nat voor we in de auto zaten. Lekker dan. We zijn toen maar terug gereden naar Arcen, want daar is er ook één. Wel even er naar gebeld van te voren om niet wéér voor verrassingen ( en zonder eten) te komen staan ! We hebben in de auto een gids met pannenkoekenhuizen in Nederland. Heel handig hoor. Maar… we hebben daar dus genoten van een héérlijke hartige pannenkoek en als toetje natuurlijk ook nog ijs. Was een lekkere afsluiting van de gezellige dag.

Laat een reactie achter