Gesprek met kinderpsycholoog

Maandag 26 februari 2007: Vandaag de jongens samen naar school bracht, want we hadden vanochtend een gesprek in het Sophia ziekenhuis. Dus Coby bracht Fabian naar school en ik (Ron) bracht Jarno naar school, dus dit keer beide jongens op tijd op school. Daarna zijn we naar Rotterdam gereden waar we om 9:30 een gesprek hadden met een kinderpsycholoog. We hebben daar ruim een uur lang gepraat over Jarno en van alles doorgenomen, zoals de thuissituatie, zijn functioneren op school, zijn omgang met andere kinderen, enzovoort. Na alles aangehoord te hebben over Jarno is besloten dat ze hem niet ook hoefde te spreken, omdat hij alles goed lijkt te verwerken. Dus dat is wel een goed teken. We moeten dus alleen weer contact met haar opnemen als er in deze situatie iets gaat veranderen. Hierna ben ik afgezet bij de KPN en is Coby weer naar huis gegaan om Jarno van school te halen, want intussen was de ochtend alweer bijna voorbij. Fabian bleef tussen de middag op school, want dan kon hij met Sven spelen. Na schooltijd zag Coby bij het uitstappen uit de auto buurvrouw Mary lopen en aangezien buurman Henk dit weekend in ziekenhuis had gelegen vanwege een maagbloeding, vroeg ze natuurlijk even hoe het ging. Intussen speerden de jongens weg naar Amanda, maar Jarno nog een mooi cadeautje heeft gemaakt voor Coby haar verjaardag.

Laat een reactie achter