De Site van Jarno van Hespen

Ik ga niet over de Efteling vertellen, maar over Pancho!

28 maart 2007

Ik ga niet over de Efteling vertellen, maar over Pancho!

Categorie: Ziekte Jarno |
Woensdag 28 maart 2007: Vandaag hadden de jongens beiden in de klas verteld over de dood van Pancho. Afgelopen maandag hadden ze het ook al over hem gehad in de klas. Fabian zei thuis al: “Ik ga niet over de Efteling vertellen, maar over Pancho!” En zo zijn ze druk bezig het een plekje te geven.

Op de vrije woensdag middag zijn Coby, Jarno en Fabian bezig geweest met paastakken versieren en wat andere paas spulletjes neerzetten. Gezellig hoor.
Dit bericht is gepost op woensdag, 28 maart 2007 om 11:51 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.