De Site van Jarno van Hespen

Musical Nijntje en “Kom in de Kas”

31 maart 2007

Musical Nijntje en “Kom in de Kas”

Categorie: Ziekte Jarno |
Zaterdag 31 maart 2007: De ochtend zijn we traag opgestart, maar daarna begon het hoor. Ik ging met Jarno om 12 uur weg naar “Kom in de kas”. Coby en Fabian hadden andere plannen, want die gingen vanmiddag naar de musical Nijntje in Theater “De Stoep”. Nijntje op Vakantie. Ook Amanda en Nick, Desiree en Sil en een vriendin van Desiree met haar zoontje Toby gingen mee, dus het was een grote groep. Het was een leuke voorstelling en net lang genoeg om de kinderen geïnteresseerd te houden. Het duurde namelijk iets meer dan een uur. Hierna ging Fabian bij Thomas spelen. Ondertussen waren Jarno en ik in Brielle geweest naar de Korenmolen ‘t Vliegend Hert geweest waar we ook Marinka, Ronald en Louana nog tegen kwamen. Daarna gingen we naar een aardbeien kwekerij en een trostomaten kwekerij. Hierna gingen we verder naar Rockanje voor een Melkveehouderij en schapen, waar Jarno nog een lammetje van enkele dagen oud in zijn armen kreeg. De dag sloten we af met een Rusthuis voor pony’s en paarden, waar we niet alleen paarden konden bekijken, maar ook een pannenkoek konden eten. Na afloop aan Jarno gevraagd wat hij nou het leukste vond, dat waren dus de pannenkoeken eten en de paarden. We waren zo rond 17:30 weer thuis en hadden nog boerencakemeel bij ons van de molen en aardbeienplantjes van de aardbeien kwekerij.
Dit bericht is gepost op zaterdag, 31 maart 2007 om 11:54 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.