Paasontbijt

Woensdag 4 april 2007: Vanochtend begon de ochtend niet zo goed. Dit keer niet doordat Jarno moest overgeven, maar doordat hij de trap iets te snel nam en daardoor een aantal treden naar beneden kukelde. Hij kwam hierdoor met zijn hoofd op de trap met een grote bult als gevolg. Dus dat was wel even schrikken. Hierna moesten de jongens snel naar school, want ze hadden vanmorgen paasontbijt op school. Ron had voor dit doel 2 wegwerp bordjes beplakt met een papier met paashazen en hun naam erop, dus dat at extra lekker. Na school ging Jarno mee met Marleen om met Damian te spelen. Tot ongeveer 16:15, want Jarno moest weer thuis zijn, omdat Daniëlle zou komen van Directzorg. We zouden een gesprek met haar hebben om te bepalen of zij hier wilde komen zorgen voor Jarno. Afgelopen vrijdag zou ze al komen, maar toen belde ze om het te verzetten naar vandaag, dus dat was al niet zo’n goed begin. Om 17:30 was ze er echter nog steeds niet, dus maar eens gebeld naar haar mobiel. Daar kwam ik op de voice mail uit, dus maar ingesproken. Wij zijn toen maar met het eten begonnen, want om nog langer te wachten, leek ons niet zo erg zinvol nu. Achteraf heeft ze na 2 dagen ons nog gebeld, met de mededeling dat ze er vanaf zag en dat ze zich had afgemeld bij Directzorg. Deze wisten echter nergens van af! Vreemd hoor en al met al hebben we nog steeds niemand. Schiet niet op zo.

Laat een reactie achter