Fabian naar de KNO arts

Donderdag 5 april 2007: Vandaag had Ron vrijgenomen, want we moesten vanmorgen naar het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Dit keer niet met Jarno, maar met Fabian. Oke, Jarno moest wel mee, want beide jongens waren vandaag al vrij van school in verband met de paasvakantie. Om 9:15 uur waren we bij de KNO arts. Bij controle bleek al snel dat zijn keelamandelen behoorlijk te groot zijn en hij daaraan geholpen moet worden. Bij die ingreep wordt dan ook meteen nóg eens achter de trommelvliezen gekeken. Mogelijk dat daar toch ook weer vocht zit . Zodoende mocht Fabian gelijk door om bloed te laten prikken, maar hier waren we niet de enige. Het halve ziekenhuis zat er, dus duurde érg lang. Daarna terug naar de KNO, want daar konden ze ook oordoppen maken voor hem . Na de ingreep is het namelijk beter om te vermijden dat er water in zijn oren komt, tijdens douchen en zwemmen. Inmiddels was het al half twaalf ! Dus…… waren we zo uitgedroogd, dat we in het ziekenhuis maar een bakje koffie zijn gaan drinken. De jongens werden verblijd met een schatkistje (ijsje met een presentje). Al met al gingen we pas tegen twaalf uur weer naar buiten, dus een halve dag weg zo. Fabian en mama en/óf papa krijgt nu 2 mei uitleg hoe alles in zijn werk gaat en dan gaan op dinsdagmorgen 8 mei gaan keelamandelen eruit. Hij zal dan een half dagje in het ziekenhuis moeten blijven. Hopelijk resulteert dit erin dat hij veel minder vaak ziek wordt, dus we zijn heel benieuwd. Fabian ging ’s middags bij Thomas spelen, Jarno wilde ook wel bij iemand, maar wie hij ook afbelde, er was helaas voor hem niemand aanwezig of beschikbaar. Daarom maar met papa een spelletje gedaan in de loop van de middag.

Laat een reactie achter