Show van Chipz

Zaterdag 7 april 2007: Jarno en Ron gingen vanochtend naar Den Haag, we hadden namelijk 2 kaartjes voor de show van Chipz gekocht. Deze stonden afgelopen donderdag op de interne site van de KPN personeelsvereniging . De kaartjes waren dan ook maar 10 euro in plaats van 24,50, dus dat scheelt wel. De show was heel leuk en verveelde niet. De show duurde 3 kwartier, daarna een half uur pauze en dan weer 3 kwartier show. Uiteraard ( ?? ) werd Jarno weer verwend namelijk met een Chipz kwartet. We waren tegen 14:00 uur weer thuis, maar het was wel vermoeiend geweest voor Jarno, hij was namelijk zelfs in slaap gevallen in de auto! Dat gebeurt maar zelden. Coby was vanmorgen met Fabian op de fiets naar de markt, het centrum ( de paashaas deelde paaseitjes uit en prompt bewaart Fabian er dan één voor Jarno ) de bieb en even in de speeltuin geweest. Hadden het ook leuk gehad saampjes. We kregen vandaag bericht van het Erasmus MC/ Sophia K.Z. dat Jarno dus, in juni, mee mag op zomerkamp ! Ze schijnen dan in een kamphuis in Elsloo te zitten. We hebben hiervoor weer een flink aantal lijsten in te vullen met gegevens. Tja, begrijpelijk natuurlijk. Het is voor ons nog wel een érg raar idee dat hij er een week niet zal zijn en hem dus ook een week niet te zien. Maar Jarno zelf ziet het (tot nu toe ) helemaal zitten. Op 19 mei is er een kennismakingsdag. We zijn halverwege de middag met z’n allen nog even naar Hoogvliet gegaan, want daar zou het een en ander aan aktiviteiten te beleven zijn in verband met Pasen. De jongens konden in ieder geval nog in een draaimolentje, verder viel het een beetje tegen. En ze wilden (natuurlijk) weer niet geschminkt worden. Het ballonvouwen was ook al opgeruimd. Bij thuiskomst zijn we gaan eten, waarna de jongens nog even de hoogste score van het computerspel Cars verbeterden. Ze hadden namelijk meer dan 15.000 euro om weer een andere slapende Cars auto te wekken. Daarna was het weer tijd voor bed.

Laat een reactie achter