Eerste Paasdag

Zondag 8 april 2007: EERSTE PAASDAG. Nadat we allen gedoucht en in ons Paasbeste (?) kleding waren gestoken , zijn we de achtertuin ingegaan om te kijken of de Paashaas soms in onze tuin was geweest en wat had achtergelaten oftewel: iets had verstopt ?! En já hoor ! Onze stiekemerds (bijdehandjes) hadden vanaf hun slaapkamer al staan speuren en hadden dus al wel iets zien liggen her en der. Dus de eerste (chocolade)eitjes waren al gauw gevonden. Maar toen de rest nog. Dat viel soms niet mee. Jarno wilde wel graag haantje de voorste zijn en in zijn enthousiasme en zoekdrift viel hij af en toe bijna met zijn neus in de planten of op de tegels. We moesten dus wel goed opletten en bij hem in de buurt blijven. Maar de jongens vonden het wederom een hele leuke aangelegenheid. Daarna zijn we aan de leuk gedekte Paastafel gegaan. ( een ontbijt kon je het niet meer noemen gezien de tijd ! ) Maar het was lekker en gezellig. Even na twaalf uur stond tot grote vreugde van Fabian, zijn maatje Nick op ons voorraam te bonzen. Even te voor hadden we Fabian al enigszins afgeremd in zijn plan om naar Nick te gaan. Want die zou naar zijn opa en oma zijn (dachten wij ). Dus ….. die twee gingen samen lekker buiten fietsen /spelen. Ron , Coby en Jarno hebben aan tafel nog wat zitten paasknutselen en later zijn we ook naar buiten gegaan . Met Jarno afwisselend wat op het plein gespeeld met de frisbee en voetbal, en ook nog wat onkruidtuinier werk búiten onze tuin uitgevoerd ! Dat ziet er ook wel weer een stuk netter uit nu. Rond een uur of vier kwam Fabian weer terug en mocht toen met Jarno naar de computer en toen hebben wij nog even genoten van lekker lui van het zonnetje genieten !

Laat een reactie achter