Tweede Paasdag

Maandag 9 april 2007: Tweede Paasdag. Ook vandaag weer aan de late “ontbijt” tafel. ’s Middags zijn we afgereisd naar Tinte. Hier is een heel klein museum van kruidenierswaren, oude blikjes en een ouderwets winkeltje met snoep. Met Pasen kunnen kinderen daar in de tuin een genummerd ei zoeken. Ze lagen er niet moeilijk verstopt, dus dat was zo gepiept. Bij inleveren van het ei mochten de jongens een knuffeltje uitzoeken. Fabian pakte gelijk een dolfijntje, maar jarno blééf maar dralen en zoeken. Uiteindelijk werd het een mini leeuwtje van de Lion King (Simba). Hierna zijn we doorgereden naar Oostvoorne, want daar is met Pasen altijd kermis. De jongens gingen daar beide in de draaimolen met voertuigen. Ze mochten touwtje trekken en nog met ballen gooien. Met het cadeautje krijgen werd het nog een heel gedoe. De jongens wilden wat anders als datgene wat de kermismedewerker aan bood!! Dat werd dus stevig onderhandelen. Ron en Coby’s stemming zakte hierdoor aardig af. We zijn maar een half uurtje op de kermis gebleven, het was er ook enorm druk. Niet zo erg ons ding (meer). Daarna wilden we nog even bij Janneke aan landen, maar helaas…. Die stond net op het punt om Gert en Vincent op te gaan halen in Spijkenisse. Toen zijn wij ook maar terug gereden naar Spijkenisse. ’s Avonds hebben we het restant van de beenham en tutti frutti met patat gegeten. De jongens gingen naar bed met de nieuwe knuffels naast zich!

Laat een reactie achter