Jarno weer naar huis

Donderdag 12 april 2007:Vannacht moest Jarno natuurlijk weer héél veel plassen door alles wat hij toegediend krijgt. Na wassen en aankleden werd Jarno nog helemaal gecontroleerd door een zaal arts. Fabian werd `s morgens voor acht uur door Ron naar de buurtjes Frank en Sheila gebracht, die hem dan samen met Amber en Amoa naar school zouden brengen. Ron kan zodoende dan al wat sneller naar zijn werk. Jarno moest in de loop van de ochtend natuurlijk weer wat spelletjes doen. Ook heeft hij wat puzzeltjes opgelost die we mee hadden genomen van thuis en ook nog een legpuzzel uit de speelkamer van afdeling Zuid en ook nog gespeeld met de playstation. Rond 11 uur werd hij weer losgekoppeld van het infuus, waarna Coby met Jarno naar huis mochten. Iets voor 12 uur waren ze weer thuis, waar ze onderweg nog net Fabian met Gordana en Thomas zagen fietsen. Coby nog even gestopt en Fabian een kusje gegeven en even gedag gezegd, maar Fabian wilde toch heel graag met Gordana mee, want daar had hij tenslotte ook op gerekend. Jarno bleef vanmiddag natuurlijk thuis, want hij was veel te moe na alle gebeurtenissen en (be-) handelingen. Na schooltijd haalde Coby Fabian zelf uit school en ook Thomas kwam nu met hen mee om hier thuis met Fabian te spelen. Na lief spelen werd Thomas even voor etenstijd weer door zijn moeder opgehaald. Jarno kreeg vanavond/nacht weer een beginnende (voorzichtige) hoeveelheid sondevoeding.
 

Laat een reactie achter