De Site van Jarno van Hespen

Pokémon spel bij Tante Anke en Oom Ton

15 april 2007

Pokémon spel bij Tante Anke en Oom Ton

Categorie: Geen categorie |
Zondag 15 april 2007: Ook vandaag weer echt prachtig weer, het lijkt wel hoog zomer. In de middag zijn Jarno, Fabian en Ron naar Tante Anke en Oom Ton gegaan in Rozenburg. Coby kon zodoende even rustig relaxen in de zonnige achtertuin. Jarno en Fabian gingen met Martijn het Pokémon spel doen (daar ging het uiteindelijk bij Jarno ook om !). Hierna gingen we nog even in de speeltuin daar in de buurt. Toen was het weer tijd om naar huis te gaan.
Dit bericht is gepost op zondag, 15 april 2007 om 12:22 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.