Jarno 10 minuten te laat

Dinsdag 17 april 2007: Coby bracht dit keer eerst Fabian in zijn klas en dáárna Jarno naar het hoofdgebouw en kwam deze 10 minuten te laat aan. Hier werd nu door Juf Judith wat van gezegd. Ze zat namelijk te wachten tot hij binnen was, voor ze met de klas ergens mee wilde starten. Dit terwijl toch bekend is dat Jarno net vorige week weer die zware chemo gehad heeft en dit toch zijn conditie ook weer beïnvloedt. Het is toch al heel wat dat hij tóch bijna dagelijks ”gewoon“ naar school gaat. Erg begripvol komt dit dus niet over en Coby was hier best wel erg ontdaan door (logisch toch). Het is wel zo dat ze nooit als een van de eersten in de klas zijn, dat is bijna geen haalbare kaart, met name `s ochtends niet. Misschien doordat Jarno toch zo vaak al op school is wordt een beetje voorbijgegaan aan bijvoorbeeld de extra zorg en hulp die toch nog nodig is aan hem ? Mede doordat we het hier op de 10 minuten ouderavond ook over hadden gehad en er toen heel anders / meer begripvoller werd gereageerd, werd Coby dus behoorlijk overdonderd door zo`n reactie.

Laat een reactie achter