De Site van Jarno van Hespen

“Opzomeren” in voortuin

19 april 2007

“Opzomeren” in voortuin

Categorie: Geen categorie |
Donderdag 19 april 2007: Bij aankomst op school (Jarno was netjes op tijd) heeft Coby nog even een gesprekje gehad over het te laat komen van Jarno met locatieleidster Annemiek. Hierdoor kwam Fabian wel weer iets te laat, maar dat was minder erg. Coby vandaag samen met buurvrouw Mary al een begin gemaakt met het “opzomeren” van een stukje van de voor tuin. Dat ziet er al weer een stuk beter uit. Nu maar hopen dat we geen nachtvorst gaan krijgen.
Dit bericht is gepost op donderdag, 19 april 2007 om 12:25 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.