Coby naar de kapster

Zaterdag 28 april 2007: Vandaag was Coby aan de beurt voor de kapster. De kleur van het haar moest worden bijgewerkt/ veranderd. De mannen zijn weer met de op afstand bestuurbare raceauto en surfer gaan rijden op het pleintje. ’s Middags zijn we nog even (natuurlijk) naar Groencentrum Halfweg gegaan, om nog wat extra kleur in de tuin te krijgen. Voor een verjaardag nog een mooie pot met plantjes gekocht. Het wordt nog moeilijk om hier weer afstand van te gaan doen. Dus bij terugkomst de plantjes gepoot en nog wat van de zon genoten. Uiteindelijk had Coby nog wat moed bij elkaar geraapt om toch nog even naar de Jumbo te gaan. We hadden namelijk nog geen eten voor vanavond, dus er moest wel iets gebeuren. Hierdoor wat later gaan eten. Tussendoor is Coby ook nog even mee naar Amanda gegaan, om nog wat instructies te krijgen om op hun kat te passen aan het eind van de week. Zij gaan namelijk op vakantie naar Italië om daar de trouwerij van haar zus bij te wonen. Fabian zal Nick dus heel de meivakantie moeten missen. Dat zal hem wel zwaar gaan vallen.

Laat een reactie achter