Koninginnendag

Maandag 30 april 2007: Koninginnendag, dus niet lang in bed gelegen, nou ja, wel langer als die arme kinderen die een plekje op de vrijmarkt wilden hebben, want die zaten er al vanaf 5 á 6 uur. Wij liepen (al) rond een uur of tien op de vrijmarkt in Spijkenisse. Fabian was dus een wonderbaarlijk opgeknapt, had geen koorts meer en voelde zich weer helemaal goed. Het weer viel erg hard tegen vergeleken met gisteren. Het werd wel heerlijk zonnig, maar een hele koude wind. Het was dus zeker niet overal even aangenaam. Het zoeken naar leuke spulletjes ging wel goed, want het duurde niet zo heel lang of Fabian had een stoere nieuwe fiets, een paar vliegtuigjes en brandweerhelm. Jarno had wéér een bordspel Drakenwraak, Lego Racers 2 voor op de computer, 2 boekjes van Dino’s, een kleine Dino (Stegosaurus) en een spelletje voor de Nintendo. Dus geen slecht resultaat toch? Helaas hebben we het Pokémon spel welke Jarno zo graag wilde hebben, niet gevonden. Nog verschillende bekenden gezien achter de kleedjes en een paar vòòr de kleedjes. Met Marleen, Marcel en Damian zijn we toen nog bij Bonny Beer gaan eten. Duurde wel heel erg lang voor we eten kregen, dus bijna waren we ergens anders heen gegaan. Gelukkig hadden we Drakenwraak gekocht, dus maar gelijk dat spel gedaan. Bij thuiskomst nog even lekker in het zonnetje gezeten, want uit de wind was het wel heerlijk. Toen het te koud werd hebben we even de opgenomen tv beelden bekeken van de Koninginnedag van vandaag. De jongens wilden (natuurlijk) het nieuw gekochte spel van Lego Racers doen.

Laat een reactie achter