Fabian in de krant

Woensdag 2 mei 2007: Ron mocht vandaag thuis werken, want vanmiddag moesten we naar het ziekenhuis. Je verliest dan niet zo veel tijd met reizen hè. Coby kon hierdoor ook wat langer blijven liggen en de jongens kregen al wat te eten. Jarno weer een paar hapjes brood op. Om 14:00 bracht Coby Jarno naar Marleen en Damian, want hij mocht daar spelen, terwijl wij naar het ziekenhuis konden met Fabian. Er was vandaag namelijk de informatie middag voor de kinderen die binnenkort geopereerd moesten worden. Bij binnenkomst kregen we koffie, thee en limonade siroop en kregen we uitleg wat ons allemaal te wachten staat. Voor ons allemaal wel aardig bekend, want hij heeft natuurlijk al buisjes en neus amandelen gehad, maar dat was héééél lang geleden. Fabian was met snoepjes sorteren bezig en leek niet erg op te letten. Hierna mochten de kinderen gaan ademen met een mondkapje, waarbij dan als er goed geademd werd een ballon werd opgeblazen. Omdat het niet druk was en er maar 3 kinderen waren die geopereerd moesten worden, was Fabian al snel aan de beurt. Hij deed heel goed zijn best, was al gewend met pufjes. Daarna konden we al weer weg. Fabian lijkt er voorlopig nog niet erg tegen op te zien. Volgende week dinsdag zal dat wel anders zijn. Er worden die ochtend 15 kinderen geholpen, dus wordt erg druk. De keel amandelen zijn het laatst aan de beurt en het laatst weg, want die worden extra gecontroleerd. Maar de verwachting is dat we aan het einde van de ochtend weer thuis zijn. Daarna nog even naar een winkel en daarna Jarno weer opgehaald die (natuurlijk) achter de playstation zat. Wilde dan ook niet zo heel graag mee, maar uiteindelijk toch gelukt en met de fiets terug naar huis gegaan. ’s Avonds kregen we nog een SMS van Desiree die een bekend snoetje zag staan in de Brielsche Courant. Wij natuurlijk ook snel kijken in de Botlek en ja hoor: Daar stond Fabian op de oranje pagina van Koninginnedag met een mooie foto. We hadden die enkele dagen hiervoor gemaild, want ze wilden foto’s zien van Koninginnedag. Fabian was dan ook beretrots dat hij in de Botlek stond (en Brielsche Courant).

Laat een reactie achter