Op visite bij Marijke en Daniël

Donderdag 3 mei 2007: Vandaag vroeg opgestaan, want we gingen naar Marijke en Daniël. Zij hadden van Stichting Gaandeweg ook een vakantie week aangeboden gekregen en zaten nu in Center Parcs te Zandvoort. Omdat ze al eerder hadden gevraagd of we eens langs wilden komen en we nu toch vakantie hadden, zijn we dus vandaag hier naar toe gegaan. Na de koffie zijn we met brood in de tas, naar het zwembad gegaan. Center Parcs heeft altijd mooie baden en ook hier een heel leuk kinderbad, golfslagbad, glijbanen en buiten bad. Helaas geen wildwaterbaan (vooral voor Daniël), maar we hebben ons goed geamuseerd. Hierna zijn we nog in een speeltuintje wezen spelen, terwijl Marijke het eten bereidde. We aten gekrulde macaroni met heel veel saus. Dat ging er wel goed in na het zwemmen. Jarno en Fabian waren hierna al snel erg moe en vielen bijna in slaap bij het kijken van een DVD. We zijn dan ook maar snel weer naar huis gegaan. Natuurlijk bleven ze in de auto weer klaar wakker, in plaats van te gaan slapen. Fabian viel dan toch nog in slaap, maar toen hadden we het grootste gedeelte er al op zitten. Thuis moesten we ze wel helpen om in bed te komen, want dat ging niet meer zo makkelijk.

Laat een reactie achter