Naar het Sophia

Dinsdag 4 september 2007: Vandaag dus bij dr. Reddingius geweest. Ondanks dat we zo laat in de middag een afspraak hadden (16:20 uur), natuurlijk toch eerst nog een tijd in de wachtruimte gezeten. Op een gegeven moment nog maar even navraag gedaan of de verpleegkundigen nog niet naar huis waren, want zijn port-a-cath moest nu na drie maanden doorgespoten worden. Maar dat kwam goed zei de balie assistente (die zelf wél naar huis ging).
Dr. Reddingius heeft Jarno`s buik bevoeld en volgens hem zat er geen teveel aan ontlasting meer. De foto die een aantal weken is genomen, had -ie niet eens bekeken en nu deed hij dat óók niet. Hij sprak de vorige arts ook nog tegen. Want volgens dr. Reddingius komen de eet/spuugproblemen  voornamelijk nog wel voort uit hetgeen wat Jarno allemaal heeft moeten ondergaan. Dus bestraling, chemo, algehele gesteldheid na operatie / tijdens behandeling. Mogelijk komt er zelfs ook nog een psychisch effect bij, zijn lichaam zou erg makkelijk spugen, bla bla .  Even dacht hij ook nog aan iets met de hormoonhuishouding, maar dat werd later toch weer terzijde geschoven. Dat laat hij nu wachten tot het HETU (grote hersentumor overleg), dat is pas in 2008. Hij blijft echter nog wel op gewicht, dus hij maakt zich niet zo’n zorgen (dat doen wij dan wel). Afijn, met klysma`s geven moeten we stoppen. De movicolon dosering nog wel blijven hanteren. Maar wel over 6 weken nog eens terugkomen.
Volgens hem moesten we zíjn verhaal geloven en niet wat zijn collega een aantal weken gelden heeft gezegd. Hoe wordt je gek (gemaakt) als ouders zijnde hè !!!
Na dit consult moest de port-a-cath dus nog. Dat ging overigens wel goed hoor. Jarno verstopte zich weer achter zijn Droppie en Lieffie. Zodoende waren we er dus pas half zes weg. En tegen 19 uur in Spijkenisse !
Fabian was na school meegegaan met Amanda en had heerlijk gespeeld bij Nick en had daar dus allang en breed een prak gegeten .

Laat een reactie achter