Dag van kinderziekenhuis Sophia naar Ameide

Zaterdag 8 november 2008: Vandaag zijn we uitgenodigd door het Wapen van Ameide/Sophia Kinderziekenhuis. Er is een speciale dag georganiseerd voor familie en patientjes van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. ’s Morgens werden we opgehaald in Rotterdam met touringcars om dan direct naar Ameide te rijden.

De mensen van 1,2…8 Entertainment uit Nieuwegein waren de gehele dag door als een rode draad door het programma aanwezig met goochel acts ,ballonnen acts, ed.

In Ameide kregen we o.a. een demonstratie ambachtelijk glasblazen van Glasentertainer Willem Buyse

en een demonstratie met tamme uilen van Tessa en Gerrit de Boom.

Na de koffietafel gingen we met de bussen naar Leerdam alwaar we gingen varen op de Linge met Rederij Leerdam. Was een hele leuke dag zo.

Eén gedachte over “Dag van kinderziekenhuis Sophia naar Ameide”

  1. Hoi,

    Ik ben Moniek de moeder van Pepper. Pepper (bijna 5 jaar) heeft een medulloblastoom gehad en is nu nog in behandeling in het Sophia (chemo nog tot eind juli). Ik ben zeer blij dat er weer een bericht op jullie blog staat. Ik volgde jullie al een tijdje en hield mijn hart vast omdat de blog ineens niet meer up to date was. Dan spoken er allerlei vreselijke scenario’s door je hoofd. Mijn hart sloeg dan ook over om te zien dat jarno nu lachend op de foto staat. Dat doet mij goed. Fijn om te zien dat het goed met hem gaat. Jullie hebben nog een lange weg te gaan…ik wens jullie in de toekomst veel geluk. Mooie dag, Moniek Keessen.

    Het verhaal van Pepper is te volgen op pepperpilar.blogspot.com

Laat een reactie achter