De Site van Jarno van Hespen

Jarno ziet dubbel :(

24 juli 2010

Jarno ziet dubbel :(

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 24 juli 2010: Heel de dag rustig aan gedaan, Coby ging in de middag met vriendin Desiree nog even een kadootje halen in Hoogvliet en daar dronken ze samen ook nog wat bij La Place en rond 18 uur zijn we naar onze achterbuurvrouw gegaan, juf Anja, waar Jarno vaak bij zat voor type les. We waren bij hen uitgenodigd voor een barbecue party en als je dat zegt tegen Jarno…. Nadat hij lekker  wat spareribs ophad is hij voor de televisie gaan zitten voor de leukste homevideos op SBS 6 . Om een uur of 20:30 kwam hij bij ons zitten en vertelde toen waar we al zo bang voor waren… Hij zag dubbel. Shit, shit, shit. Het gaat allemaal veel te snel.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 24 juli 2010 om 00:55 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.