De Site van Jarno van Hespen

Voorlezen uit Gebroeders Leeuwenhart

15 augustus 2010

Voorlezen uit Gebroeders Leeuwenhart

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 15 augustus 2010: Pas om 7:45 werd er geroepen voor plassen en tv aan, maar lopen ging erg slecht, dus hij moest terug van de wc gedragen worden door Ron. Ook deze ochtend weer begonnen met hoofdpijn en erg moe. Weer een coldpack op zijn hoofd. Een slurpzakje (danoontje) ging er wel in. Hij gaf wel pijn aan, aan zijn rechter arm. Dacht dat het wel gebroken was, want hij kon hem niet goed strekken. Ook vandaag weer heel slecht te verstaan als hij praat. Ook het drinken met een rietje gaat weer iets moeilijker omdat hij zijn mond niet meer goed dicht om het rietje kan houden. Door het rietje in zijn meest rechter hoek te doen gaat het nog het beste. Een halve pannenkoek tijdens het middageten ging er met moeite in. Om 14:30 uur kwamen Peter, Astrid en Laura met weer schone was van Desiree. Laura en Jarno deden een spelletje Rummikub en daarna nog met z’n allen een spelletje Hugo. Poffertjes tijdens het avondeten ging vrijwel niet. De vla iets beter, maar hij wilde niet meer. Daarna nog even op de bank gezeten op schoot en een boek voorgelezen van de Gebroeders Leeuwenhart, een boek over 2 broers, waarvan er 1 komt te overlijden. Dit boek werd aanbevolen door een pedagogisch medewerkster en eerst vonden we het te vroeg toen we een deel lazen, maar nu zijn we al weer veel verder en hopen we dat dit boek helpt met de verwerking. Hierna kwam Debby nog even naar onze knul kijken, maar ze bleef niet lang en kon Jarno ook gaan slapen.

Dit bericht is gepost op zondag, 15 augustus 2010 om 01:17 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een bericht achterlaten, of trackback van je eigen site.

Er is momenteel één reactie op “Voorlezen uit Gebroeders Leeuwenhart”

Waarom laat je ons niet weten wat je denkt door zelf een reactie in te sturen! Jouw reactie is even belangrijk voor ons, als elke andere. Dus kom op..... Laat ons weten wat je denkt.

 1. 1 Op 16 augustus 2010, claudia zei:

   

  lieve familie

  We lezen zojuist het bericht dat Jarno snel achteruit gaat. We denken aan jullie en beloven dat we snel langs komen met de foto’s.
  Heel veel sterkte

  Liefs Claudia en Freek ( doe een wens stichting )

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.