Jarno overleden om 4:05 uur

Zaterdag 28 augustus 2010: Om 1:00 uur werd Jarno wakker en wilde wat drinken. Dit kreeg hij van Tineke, maar ze gebruikte wel een dunner spuitje dan wat wij normaal gebruikten, dus…. punctuele Jarno gaf dit nog even helder sprekend aan bij zr. Tineke. Hoe is het mogelijk. Bij de vraag of hij pijn had, antwoorde hij dat dit niet het geval was. Anders kon zij op de pomp een knop indrukken voor een extra pijnstilling. Dit was dus niet nodig. Jarno ging daarna weer slapen. Om 4:00 uur hoorde ze een soort snurk geluid en bij controle ademde hij meer onregelmatig. Zij ging gauw naar ons boven, ons waarschuwen, maar wij waren nog maar net aanwezig of Jarno stopte met ademen. Zonder pijn is hij daarna overleden, dus we waren de belofte die we gedaan hadden, dat we alles zouden doen om hem zo weinig mogelijk pijn te laten hebben bij het doodgaan, na gekomen. Na een klein halfuurtje zijn we Fabian gaan halen, die nog een kus op zijn voorhoofd gaf en zei: "Nu heb ik geen broer meer !". Fabian wilde daarna weer naar bed en wij kwamen in de stroomversnelling terecht van al het geregel. Jarno is nu verlost van zijn bijna continu aanwezige hoofdpijn en die verschrikkelijke vermoeidheid en aftakeling , maar wij zijn één van ons meest kostbaarste bezitten ; onze hele lieve zoon en Fabian zijn grote broer kwijt. Maar de herinnering aan een heel lief, zachtaardig , zorgzaam, humoristisch, af en toe ondeugend, speels, betrokken, moedig en dapper en meelevend jongetje, die heel erg van spelletjes hield (vooral Hugo het Slotspook) blijft. Maar wát een leegte ….

6 gedachten aan “Jarno overleden om 4:05 uur”

 1.  

  Lieve Coby, Ron en Fabian,

  Ik heb net met een flinke brok in m,n keel over het overlijden van jullie dappere zoon en broer gelezen. Ik weet niet veel te zeggen maar ik wens jullie heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

  Veel liefs en groetjes van, Dien Krijgsman

 2.  

  Lieve fam. van Hespen,

  We hebben even een potje zitten huilen, toen we van Jarno’s overlijden lazen.
  Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws.
  Jullie kennen ons niet, maar we willen jullie heel veel sterkte wensen de komen de tijd.
  Hoe ongelovelijk zwaar moet het wel niet zijn.

  Alex, Claudia, Quinty en Timo

 3.  

  Lieve Coby, Ron , Fabian en natuurlijk de rest van de familie .

  Met pijn in mijn hart hoorde ik het nieuws van Jarno`s overlijden van mijn dochter vicenza [die op de Paus Johannes zit.)
  Zij wees me op deze site , en ben gelijk gaan lezen.
  Ik heb echt bewondering voor jullie , hoe jullie Jarno zijn ziekte en de bijbehorende taken hebben gedragen.
  En wil jullie langs deze weg nog veel sterkte wensen met dit zware verlies.
  En nog een speciale boodschap voor Fabian.

  Fabian je mag dan voor jou gevoel geen broer meer hebben , maar je bent wel een hele lieve moedige beschermengel rijker, want Jarno zal je altijd beschermen vanuit waar hij nu is, hij zal altijd bij je zijn.

  Veel liefs voor jullie allemaal

  Fiona Sterken en Vicenza Leysner

 4.  

  lieve Ron,Coby,Fabian

  geschrokken lees ik het bericht dat jullie lieve zoon en broertje Jaron niet meer onder jullie is.
  met brok in mijn keel en tranen in mijn ogen wens ik jullie veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies

  lieve groet ursula en gert-jan de labije

 5.  

  Ik durfde jullie blog eigenlijk niet meer te openen. Ik was bang voor wat onherroepelijk zou gaan komen. Ik stak mijn kop in het zand. Het is te zwaar, onbegrijpelijk en niet te verwoorden. Met tranen in mijn ogen wens ik jullie alle sterkte toe. Fabian kan maar trots zijn op z’on dappere broer. Jarno zit ook in mijn hart.

  Heel veel liefs,
  Moniek keessen

 6.  

  Ik wilde alleen even zeggen dat ik vaak aan jullie denk. Ik hoop dat jullie je nog staande houden. Kan me niet indenken hoe onmetelijk groot het verdriet is. Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

  Liefs,
  Moniek.

Laat een reactie achter