De Site van Jarno van Hespen

Afscheid Daniël

29 september 2006

Afscheid Daniël

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 29 september 2006: Ik werd om 7:45 wakker !!!! Maar Jarno lag nog lekker te slapen. Nadat ik helemaal aangekleed was, sliep hij nog en ook de verpleging wilde verder, dus ze ging hem proberen wakker te maken. Dat lukte half, maar niet helemaal van harte. Ik moest hem helpen met douchen, maar even later zat hij te huilen, want hij had nog zo slaap. Dit zijn nog emoties die anders naar buiten komen, dan voor zijn operatie. Hierna lukte het toch hem te douchen en gingen we naar de huiskamer. Daar heb ik hem bij het ontbijt achter gelaten en ben weer naar mijn werk gegaan. Fabian werd door Coby vanmiddag thuis gehouden, want ze zouden vroeger naar Rijndam komen voor het afscheid van Daniël. Helaas ging er iets mis met de communicatie bij de onderhoudsbeurt van onze auto, dus moesten ze met de metro naar Rotterdam komen. Hierdoor kwamen ze wat te laat aan, want intussen waren we al begonnen met gebak eten en een wens uitspreken voor Daniël. De kamergenoot is vandaag voor het laatst, maar vindt het toch wel heel erg afscheid te moeten nemen van Jarno. Ze hebben toch 5 maanden op één kamer geslapen, waarbij Daniël zich als een grote broer ontfermd heeft over Jarno. Dus ook voor Jarno is het heel erg jammer.

 

Hierna gingen we weer alles verzamelen voor het weekend en op weg naar huis. Dit moest dus ook met de metro en dan met alle tassen met flessen sonde voeding, voedingspomp, enz. viel dat niet mee. De metro hielp ook nog even mee, want er was een stroomstoring bij Poortugaal en Hoogvliet, dus nog een tijd stil gestaan op Slinge. Toch met de metro thuis gekomen waar een paar klasgenootjes Jarno thuis zagen komen, dus die kwamen gelijk mee naar binnen om te spelen. Even later kwamen Amber en Amoa er ook nog bij en probeerden ze een spelletje te spelen. Natuurlijk proberen al die meiden van alles te vertellen, dus werd Jarno dan ook even niet gehoord, toen het spel niet helemaal verliep zoals hij wilde. Ook nu hield hij zijn emoties niet onder controle en moest hij weer huilen. De meiden waren gelijk onder de indruk en het spel verliep daarna precies zoals Jarno wilde. De lassagnetta van vanavond ging er goed in bij ons en ook Jarno at een paar happen mee. Fabian at vrijwel niets, want die was vanmiddag steeds beroerder geworden en had ook koorts (38.6) gekregen. Met een zetpil ging het wel weer iets beter en zijn we nog even een mand met schoonmaak artikelen gaan brengen bij de Fam. van Erk, want die hadden vandaag de sleutel van hun nieuwe woning gekregen. Hier was totaal niet meer te merken dat de jongens moe waren, want ze gingen heel erg te keer. Kon ook wel, want het behang mocht eraf getrokken worden en daarna leuk naar elkaar toegegooid worden. Leuk hoor. Daarna toch maar naar huis gegaan en de jongens in bed gelegd.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 29 september 2006 om 19:45 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.