Eerste cursusdag Ron

Dinsdag 21 november 2006: Coby bleef vanmiddag na school thuis met Fabian. Ron zou  na afloop van de cursusdag in Den Haag , die nu dus begonnen is , naar Jarno gaan. Hij moest echter wel veel geduld hebben , want pas om 18.05 uur kwam Ron binnen in Rijndam. Natuurlijk waren ze dara net vanavond "vroeg"  met eten , ze zaten nl. al aantafel in de huiskamer . Eigenlijk mag er dan niemand naar binnen , maar tóch maar gedaan , want Ron wilde toch graag met Jarno samen eten natuurlijk. En Jarno vond dit ook een goed (beter ? ) plan. Zodoende zaten Ron en Jarno even later in de teamruimte (van de gister al meegebrachte maaltijd) te eten. Zelfs voor Jarno apart een stukje vlees bewaard , maar helaas ….. hij had er niet veel trek in , er gingen maar een paar stukjes naar binnen. Hierna werd er nog een spelletje pesten gespeeld en toen op bed gelegd . Maar daarvòòr mocht er (vanuit de afdeling) nog eerst een schoen gezet worden . Jarno ging dus nog sinterklaasliedjes zingen bij de geknutselde haard in de ( vol met bezoek zittende )huiskamer. Maar wel zachtjes hoor ! Ron had dus een lange dag achter de rug ; 6.15 uur opgestaan en om 21.15 uur stapte hij thuis naar binnen  !

Laat een reactie achter