Tante Ursula en oom Erwin

Zondag 11 maart 2007: De jongens waren natuurlijk weer als eerste eruit, maar daarna was papa. Er was namelijk weer een computer beurs en als je voor 10:00 uur er was, kreeg je 2 euro korting. Nou en wat je daar allemaal weer voor kan kopen?? Na een boterham smeren voor de jongen is hij dan ook naar Ahoy gegaan. Bij terugkomst was iedereen al aangekleed en gingen we aan tafel. Met broodjes uit de oven en een tonijn salade was dat helemaal niet zo erg. De jongens hielden het lekker bij vlokken en choco pasta, maar was helemaal niet erg. Hadden wij meer! In de loop van de middag kwamen Tante Ursula en Oom Erwin met (natuurlijk) weer een kado voor de jongens. Ze kunnen het niet laten hè. Ook Coby kreeg nog een lekker geurtje voor haar verjaardag. De jongens kregen nu een heel mooi kasteel van hout, welke je zelf in elkaar kan zetten. Nadat papa hiermee geholpen had (deze service zat namelijk niet bij het kado), konden de jongens hiermee spelen, terwijl wij onze appeltaart op konden eten. Hierna moesten er natuurlijk weer spelletjes gedaan worden. Tante Ursula en Oom Erwin kunnen dus nu even geen Uno meer zien. Natuurlijk moest de fiets ook nog even geshowd worden, dus daar ging Jarno weer. Hierna gingen zij weer naar huis, nadat ze tenminste de auto vrij hadden weten te krijgen die een beetje ingebouwd stond door de overbuurman. Na een zetje tegen de bumper ging het iets beter en konden ze naar huis. Wij gingen toen de patat klaar maken en hebben daarna lekker gegeten. Intussen al weer vrij laat geworden, dus de jongens daarna op bed gelegd.

Laat een reactie achter