De Site van Jarno van Hespen

Weer stickers verdiend.

15 augustus 2006

Weer stickers verdiend.

Categorie: Ziekte Jarno |

dinsdag 15 augustus 2006: Jarno vandaag weer geheel verzorgd door de verpleging. Weer stickers verdiend met drinken en de rest van de dag fysio, ergo en pedagogisch medewerkster gehad. Na drie uur gingen Fabian en ik naar Rijndam om Jarno weer op te halen, want hij mag morgen weer een dagje thuis vertoeven, nou ja thuis, hij moet nog wel naar het Sophia voor zijn chemo spuit. We reden lekker snel door Spijkenisse zonder problemen tot op de Hartelbrug. Daar stonden we dus opeens helemaal stil. We konden dus geen kant meer op, later bleek dat er aan het begin van de Hartelbrug een ongeluk was geweest en 2 auto’s boven op elkaar waren gereden. Zodoende duurde het nog wat langer voor we in Rijndam waren. Jarno was intussen toch maar naar sport gegaan, want we kwamen maar niet. Dat sporten vond hij echter toch wel leuk, want ze deden iets met stokken die ze vast moesten houden, waar dan een bal op gebalanceerd moest worden. Hierna op jacht naar de medicijnen, want we mistten nog een voeding en zalf. Dit alles zorgde ervoor dat we pas 18:15 thuis waren, waar het eten al op ons stond te wachten. Jarno at dit keer wel 12 (kleine) stukjes vlees, een half ei en een halve beker ijsthee, goed voor weer een sticker. Daarna wilde hij nog even heel erg graag met het computer spelletje “de Toverdoos” verder, waarna hij lekker is gaan slapen.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 15 augustus 2006 om 19:29 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.