De Site van Jarno van Hespen

Naar de tandarts

11 september 2006

Naar de tandarts

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 11 september 2006: Jarno hoefde niet naar Rijndam gebracht te worden, want om 12:15 moesten we n aar de tandarts, dus hij mocht vanochtend thuis blijven. Ik kwam even ervoor uit mijn werk om met zijn allen naar de tandarts te gaan. Jarno kreeg een extra fluor behandeling in verband met zijn chemo. In oktober nog een extra afspraak gemaakt voor hem, waarbij zijn tanden gesealed worden. Hierdoor zijn ze beter beschermd tegen de schadelijke gevolgen van de chemo. Na de lunch heb ik hem weggebracht naar Rijndam en ben weer door gegaan naar mijn werk. 's Middags waren we nu iets later bij Jarno op bezoek, maar hij was toch tot laat ingedeeld voor therapie. Coby had broccoli gemaakt met gehaktrol en aardappelen, dus dat aten we die avond. Jarno at ook wat van de gehaktrol. Daarna zijn Fabian en ik naar huis gegaan en Jarno werd door Coby op bed gelegd.  

Dit bericht is gepost op maandag, 11 september 2006 om 20:13 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.