De Site van Jarno van Hespen

Jarno blijft op zijn eigen school?

19 september 2006

Jarno blijft op zijn eigen school?

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 19 september 2006: Zijn voeding was vannacht weer goed gegaan (400 + 100 water). Fabian ging vandaag weer naar de Peuter Planeet en Coby kreeg hulp van Janneke in de huishouding Dus alles weer lekker schoon. Om 15:30 waren we weer allemaal present, want we kregen eindelijk het EVV gesprek, wat al veel vaker had gemoeten met Laurette. Het meeste hadden we toch al overlegd met Selma, dus nieuws was het allemaal niet. Daarna hadden we een gesprek met Martine en Selma over zijn schoolgaan als het eenmaal zo ver is. Er zijn namelijk meerdere opties, zoals school plus, of een mythyl school of natuurlijk zijn eigen school, maar dan met wat hulp in de vorm van een zogenaamd rugzakje. Bij het opschrijven van de voors en tegens, kwamen we toch al gauw uit op zijn eigen school, dus voorlopig gaan we er van uit, dat we er voor gaan om hem met een rugzakje terug op zijn eigen school te krijgen. Martine neemt hiervoor contact op met zijn school voor de voorbereidingen. Hierna werd het al weer gauw tijd om te gaan eten, waarna ik met Fabian naar huis ben gegaan. Coby legde Jarno op bed.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 19 september 2006 om 19:32 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.